Hyr konsult

1433503-successful-young-business-people-sitting-together-at-a-meeting (2)

Behöver du hyra in en konsult?

Då har du kommit rätt! Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp.

För att kunna få fram den bästa kandidaten för era behov kommer vi tillsammans ta fram en kravprofil för kompetensen ni söker. Vi börjar med vad ni vill få ut av resultatet, kandidatens roll, uppdragsbeskrivning, kompetens och framförallt vilken typ av personlighet som krävs för uppgiften.

När kravprofilen är klar går vi ut med förfrågan i nätverket och söker i vår CV-databas efter lämpliga kandidater. Här startar vår kvalitetssäkringsprocess. Vi intervjuar konsulterna och talar med deras kundreferenser för att säkerställa att de är rätt person för uppdraget. När vi är helt trygga med att vi har hittat den bästa konsulten marknaden har att erbjuda skickar vi vår offert till dig. Då får du CV, information om pris, tillgänglighet och en kort summering om våra och referensernas intryck av konsulten – ett bra beslutsunderlag helt enkelt!

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt konsult! Ring på 08-35 30 10 eller skicka en förfrågan till forfragan@keyman.se