Anmäl dig kostnadsfritt

Konsultinköpsdagen 2020

Webbinarium:

Konsultinköpsdagen 2020

Välkommen till Konsultinköpsdagen 2020!

Ett fullspäckat event med många konkreta tips och case kring hur man kan hantera, kvalitetssäkra, effektivisera och förbättra organisationens konsultinköp.Vi kommer att fokusera på  konsultinköpsprocessens samtliga steg och hur man kan genomföra betydande kostnadsbesparingar samt effektivisera inköpsflödet utan att tumma på kvaliteten.

För att ge dagen extra dynamik har vi bjudit in två gästtalare som kommer att berätta om konsultinköp ur två perspektiv:

– Joakim Jedholt har lång erfarenhet inom IT-branschen och jobbar för närvarande som inköpare av konsulttjänster på Karolinska Institutet. Joakim kommer att dela med sig av sina bästa tips för att lyckas med att anlita rätt konsult.

– Konsulten Per Hällström kommer att berätta ur ett konsultperspektiv vad det är som får honom att söka uppdrag, vilka förväntningar han har på en konsultintervju, vad som är viktigt när man onboardar en konsult för att få maximalt värde m.m.

Pär är en erfaren program-/projektledare som har genomfört uppdrag på bland annat Aftonbladet, Bonnier, Pensionsmyndigheten, Swedavia, SJ, Postkodlotteriet m.fl.

Under Konsultinköpsdagen kommer vi bland annat att djupdyka i:

 Kravprofil
 Uppdragsannons
 Gallring av kandidater
 Intervjuteknik
 Referenstagning
 Prisförhandling och konsultavtal
 Onboarding
 Offboarding och uppföljning

Anmäl dig kostnadsfritt

Andra event

Prisbarometern Live 2023
Webbinarium: Framgångsrik onboarding
Webbinarium: Att tänka på när man anlitar en interimschef
Prisbarometern Live 2022
Webbinarium: Öka prestandan i ledningsgruppen med dessa fyra nycklar
Webbinarium: Välj rätt konsultinköpsstrategi – Konkreta case

Tack för din anmälan

Team KeyMan