Skip to main content

Om KeyMan

KeyMan startades 1998 som den första konsultmäklaren, med målsättningen att vara marknadens bästa konsultmäklare.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutänden alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. Vi har tillgång till en stor mängd kompetenta och erfarna konsulter i vårt nätverk och kapa­citet att leverera resurser inom alla IT- och managementrelaterade områden. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.

KeyMan arbetar efter ett antal kärnvärden som ligger till grund för allt arbete vi gör och skapar mervärde för våra kunder:

Effektivitet innebär för oss strukturerade processer, snabba leveranser, hög precision och kostnadseffektivitet
Nytänkande står för att vi är innovativa och ständigt vill utvecklas och förbättras
Service handlar om professionalismen i det vi gör, vårt starka engagemang och vår pålitlighet
Kvalitet genomsyras i våra kvalitetssäkrade arbetsprocesser, vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar

Med tydlig kommunikationkompetens och personligt bemötande levererar vi de bästa konsulterna och erbjuder de effektivaste kundlösningarna.

Vårt löfte till er

Som oberoende konsultmäklare ser vi alltid till att våra kunder får rätt konsult till rätt villkor.

Tids- och kostnadsbesparingar
Genom att anlita oss så kommer ni spara både tid och pengar. Att hitta rätt konsult tar tid och är komplext. Lägg istället tiden på det som ni gör bäst och låt oss ta hand om konsultinköpen. Vår MSP-lösning har visat besparingar på mellan 10-30% i konsultkostnader.
Oberoende part
Vi har inga anställda konsulter vilket betyder att vi inte behöver ta hänsyn till konsulter som sitter på bänken. Vi levererar den främsta konsulten som marknaden har att erbjuda till varje specifikt uppdrag.
Utvald kontaktperson
Vi erbjuder alla våra kunder en utvald kontaktperson som man kan kontakta i alla situationer när det kommer till inhyrda resurser.
Rådgivning
Vårt jobb är att ha koll på aktuella trender som ex. marknadspriser och nya kompetenser. Vi delar gärna med oss av den kunskapen för att ni ska kunna ta rätt beslut i varje enskild situation.

Kontakt

KeyMan AB
Söder Mälarstrand Kajplats 16
118 25 Stockholm

Postadress
Box 38062
100 64 Stockholm
 08-35 30 10
  info@keyman.se
  ekonomi@keyman.se