Anmäl dig kostnadsfritt

Sänk konsultkostnaderna med ett VMS/konsultinköpssystem

Webbinarium:

Sänk konsultkostnaderna med ett VMS/konsultinköpssystem

Välkommen till ett webbinarium där fokus ligger på att visa hur man  med rätt stöd kraftigt kan sänka sina konsultkostnader och samtidigt samordna och effektivisera konsultinköpsprocessen.Många konsultintensiva organisationer brottas med tidskrävande manuella inköpsprocesser när det kommer till konsultinköpen. Informationen är oftast utspridd i många delar av organisationen och det är svårt att få en tydlig överblick och kostnadskontroll.

Med ett konsultinköpssystem/VMS (Vendor Management System) kan man effektivt samla hela konsultaffären på ett ställe samtidigt som man får helt andra förutsättningar att automatiserat konkurrensutsätta konsultmarknaden och därmed också sänka sina konsultkostnader.

Under webbinariet kommer vi att gå igenom alla fördelar med att nyttja ett VMS och även bjuda på konkreta exempel på hur man kan göra kraftiga kostnadsbesparingar via en VMS-lösning.

Webbinariets innehåll:
– Vad är ett VMS och hur fungerar det?
– Fördelarna med att nyttja ett VMS (enhetlig informationshantering samlad på en plats, konkurrensutsättning, leverantörshantering, kostnadskontroll, status på förfrågningar och avtal m.m.)
– Visa konkreta exempel på hur man kan genomföra stora kostnadsbesparingar tack vare stödet av ett VMS

Varmt välkommen!

Anmäl dig kostnadsfritt

Andra event

Prisbarometern Live 2023
Webbinarium: Framgångsrik onboarding
Webbinarium: Att tänka på när man anlitar en interimschef
Prisbarometern Live 2022
Webbinarium: Öka prestandan i ledningsgruppen med dessa fyra nycklar
Webbinarium: Välj rätt konsultinköpsstrategi – Konkreta case

Tack för din anmälan

Team KeyMan